rediff.com

NewsApp (Free)

Read news as it happens
Download NewsApp

Available on  

Rediff News  All News 
Rediff.com  » Getahead » How SEXperienced are you?

How SEXperienced are you?

Last updated on: February 22, 2013 17:53 IST

How SEXperienced are you?

     Next

Next

Find out how much you know about what goes on between the sheets

Get your SQ (Sex Quotient) tested without peeping for the answers on the last slide till you answer all the questions. Loyalty is loved everywhere, especially in bed!

1. What's the female's best game in bed?

A. More talk and less action.

B. Treating the man with her hands.

C. Relishing chocolate sauce from you-know-where.

2. What is the man's biggest bedtime worry?

A. Do I have enough inches?

B. How hairless am I? (Even monkeys have this worry)

C. Why are hers so small?

Courtesy:YouthIncMag.com


Photographs: G.dallorto/Wikimedia Commons
Tags:

     Next

How SEXperienced are you?

Prev     Next
Prev

Next

3. What's the word men crave hearing more in bed?

A. Yeahhh

B. Wow

C. Harder

4. What's the reaction of most Indians to sex toys?

A. WHAT?! How dare you use that word? You polluted kinky quizmaker!

B. I don't have one but I would love to get one soon.

C. No time to react. Busy doing it!


Photographs: Bryan Brenneman/Wikimedia Creative Commons
Tags:

Prev     Next

How SEXperienced are you?

Prev     Next
Prev

Next

5. Who is the goddess of sexual intercourse?

A. Coursia

B. Aphrodite

C. Me

6. What is the average duration from penetration to ejaculation for a man?

A. 4.5 minutes

B. 7 minutes

C. 5.4 minutes


Photographs: Sinabeet on Flickr/Wikimedia Commons
Tags: Coursia , Aphrodite , Me

Prev     Next

How SEXperienced are you?

Prev     Next
Prev

Next

7. The average number of times the Indian female likes to have sex per week:

A. Arousal at the peak -- 7 days a week

B. Got face mask on so -- 4 days a week

C. Mujhe sharam aati hai -- 3 days a week

8. Which gender has a higher preference for reaching orgasm through oral sex?

A. Men

B. Women

C. Both


Photographs: Alejandra Mavroski, Santiago, Chile/Flickr
Tags: Mujhe

Prev     Next

How SEXperienced are you?

Prev     Next
Prev

Next

9. Which of the following is NOT true about STDs?

A. Only gay people and druggies get that.

B. STDs can be transmitted through oral sex.

C. You can get it through protected sex with an infected partner.

10. The left breast is usually bigger than the right one.

A. False, as each breast contributes 4-5 per cent to the body fat.

B. True, I just noticed them.

C. Completely untrue as breasts get bigger when aroused, or go out of shape due to sleeping face down.

Click NEXT to check the results!


Photographs: Vaihayasi Pande Daniel/Rediff.com
Tags:

Prev     Next

How SEXperienced are you?

Prev     More
Prev

More

SQ Results: How Many Ticks Did You Get?

Correct answers (based on scientific research)

1.B 2. A 3. C 4.B 5. B 6. C 7. C 8. B 9. A 10.B

0-2: The Undergrown

You badly need to educate yourself on sex before 'ooh-lala' turns 'oh-na-na'. 'No news is good news' is the worst theory in the sex field.

3-5: The Struggler

You seem to be struggling to get all the information, but aren't able to. Buck up soon before the sizzle and whistles die.

6-9: The Almost-Nailer

You have almost nailed the sex gyaan. Just a little bit of revision and practice and you can spice up that atmosphere.

10: The Sexpert

Have you been doing it in excess? The sex PhD is a cake walk for you considering your high SQ. (that PhD shall be attained only when you take time out, and nah...is that going to happen?)



Tags:

Prev     More